Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Χωρίς αναστολές


Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία πάντως το σώμα αποκτάει άλλες διαστάσεις: το βυζί για παράδειγμα χάνει εντελώς τον ερωτισμό του και όποιο ταμπού το περιβάλλει και εκτίθεται άνετα, χωρίς αναστολές σε πατέρα, φίλους, γνωστούς και φυσικά στον πεθερό...

Όσο για την πεθερά -ανεκτίμητη η βοήθειά της δεν λέω- γνωρίζει πλέον απ' έξω όλες τις πτυχές στα μπούτια, τις κοιλιές και τους κώλους μου, καθώς επίσης -ω τι όνειδος- κάθε ξηλωμένη κλωστή που κρέμεται από τις κιλότες και τα φανελάκια μου...

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν όταν με το καλό αποκατασταθεί η "τάξη", με άλλα λόγια βρούμε τη σειρά μας και δεν χρειαζόμαστε τόση βοήθεια, τόσες περιποιήσεις (σε κάτι φάσεις αισθανόμαστε ότι ζούμε σε ένα μπούνκερ όπου φίλοι και συγγενείς μας επισκέπτονται με πολεμοφόδια - κάνει και αφόρητη ζέστη εδώ μέσα οπότε το συναίσθημα ενισχύεται) θα αποκατασταθεί και η ...ξηλωμένη εικόνα μου.

Βέβαια, θα μου πεις, μπροστά στη θέαση του εγγονού / ανηψιού κλπ. τα υπόλοιπα είναι απλώς οδοντόκρεμες...

Μόνο η μαμά μου να ήταν εδώ να μου ΄δινε κουράγιο.

4 σχόλια:

Manouli είπε...

Μη σε ανησυχεί τίποτα. Την πρώτη φορά που σε βλέπει η πεθερά με το βυζί έξω κάπως σου κάνει, την δέκατη πλέον και που χέστηκες.
Κοίτα να εκμεταλλευτείς τη βοήθεια που έχεις αυτή τη στιγμή και να ξεκουραστείς όσο μπορείς διότι όταν θα αποφασίσεις ότι δεν την θέλεις θα σου φύγει ο κώ...
Επίσης, μιας και σε έχει δει και το άλλο σόι στην τραγική κατάσταση (σώματος) που βρίσκεσαι τώρα, θα έχεις και δικαιολογία να τους χώνεις για babysitting να πηγαίνεις και τα γυμναστήριά σου!

Και τα έχουμε ξαναπεί: η μανούλα σου εκεί που βρίσκεται σε κοιτάει και σε καμαρώνει!

sstamoul είπε...

Να χαίρεστε το μωράκι σας! Αυτά απλά θα τα θυμάσαι μετά και θα γελάς! Και η "εικόνα" θα αποκατασταθεί (όπως και το σώμα) στον κατάλληλο χρόνο! Απόλαυσε τη φροντίδα και την περιποίηση, κι αυτό έχει σημασία!

Theodota είπε...

Τι κάνει η σούπερ μαμά; Καταφέρνει μέσα στην κούραση και το άγχος και γράφει τη συγκλονιστική της ζωή με τον μικρό άρχοντα; Βάλε μας μια φωτογραφία πατουσίτσας πληζ!

mia είπε...

Είναι θέμα οπτικής: μπορείς να φέρνεις στο μυαλό σου ωραίες αφρικανές και ινδιάνες με τα στήθη έξω και το παιδί στο μάρσιπο να βυζαίνει ελεύθερα, και να ταυτιστείς μαζί τους! Αυτές δεν χρειάζονται καν φανελάκια και σουτιέν θηλασμού, περιττά βάρη! Για κάτι ακόμη πιο "ανεβαστικό" θυμήσου το μινωικό αγαλματίδιο με τα βυζιά έξω, και θυμίσου ότι κι η θεά κορσέ φοράει για να έχει μέση δαχτυλίδι!

Το σώμα σου έκανε και συνεχίζει να κάνει ένα θαύμα και αυτό και μόνο το κάνει κάτι παραπάνω από όμορφο.