Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ολίγον ασυνάρτητα...


10 το πρωί στο τρένο Πειραιάς - Κηφισιά. (Για ένα τέταρτο όρθια και στριμωγμένη, στο υπόλοιπο καθιστή χάρη σε μια κυρία που εκτίμησε την κοιλιά μου...) Η κουβέντα από πίσω μου έχει ανάψει - μιλάνε όλοι για όλα, ολίγον ασυνάρτητα: να μην πάει κανείς μας να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές / δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα / αίσχος / όπως μ' εκείνο το παιδί τον Αλέξανδρο που σκότωσαν στα Εξάρχεια και πάει λέγοντας.

Απέναντί μου κάθεται ηλικιωμένη με τιρκουάζ σταυρό (και ταιριαστή μπλούζα) κι εκείνη τη μόνιμη έκφραση μιζέριας που σταθεροποιεί το χαμόγελο προς τα κάτω. Τη σκουντάει η διπλανή όταν πάει να σηκωθεί από τη θέση της και σχεδόν τη βρίζει.

Δυο στάσεις παρακάτω ανεβαίνουν 4 νεαρές γύρω στα 20. Με καυτά σορτς/μίνι, τανκ τοπ/εξώπλατα, σαγιονάρες, ανταύγειες. Φρέσκες. Γελάνε δυνατά και σπρώχνονται με χάρη.

Στο Mall, ετοιμάζονται να κατέβουν. Στην πόρτα διασταυρώνονται με 5 φωνακλάδες συνομήλικούς τους τίγκα στην τεστοστερόνη οι οποίοι σε ένα δευτερόλεπτο τους έχουν κάνει καμάκι εξπρές -σήκωσε λίγο τη φούστα σου / δώσε μου το τηλέφωνό σου / σε αγαπώ. Στο εσωτερικό του τρένου πλέον -μόνοι- ανταλλάσσουν μεταξύ τους χαριτωμενιές και ...κλωτσιές. Ο ένας -ο πιο ωραίος αλλά κι ο πιο μαλάκας- τρίβει τον καβάλο του.

4 σχόλια:

Mamouli είπε...

Να σε ρωτήσω κάτι ασυνάρτητη.
Σε σκεφτόμουνα σήμερα (μη ρωτάς γιατί. αδυναμίες..). Πότε γεννάς;

alepou είπε...

Γεια σου... Σύμφωνα με τον γιατρό, στο διάστημα μεταξύ 27/7 μέχρι 10/8. Διακοπές... από την προηγούμενη ζωή μου!

Mamouli είπε...

11/8 γέννησα εγώ πέρυσι. Σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι!
Δεν πειράζει όμως. Θα είναι τρελό καλοκαιρινό μωρό!
Να μας ενημερώσεις, ε;

alepou είπε...

Εννοείται ότι θα σας ενημερώσω! Ανυπομονώ είναι η αλήθεια.